Vart skulle du älska att åka?

Att resa till sitt drömresmål är givetvis något man skulle älska att göra. Drömresan är något som ligger nära våra varma känslor och sätter snabbt igång vår fantasi och vår äventyrslystnad. I en amerikansk undersökning som gjorde för en tid sedan fick folk svara på frågan om var deras drömresmål låg. Väldigt många började sitt svar med just orden: “Jag skull älska…” Som exempel:

“Jag skulle älska att se Brihadeeswarartemplet eller någon annan av de vackraste templen i Indien.”
“Jag skulle älska att resa till Mauritius! Det finns en lagun där du kan simma i. Det ser ut som ett paradis för en bucketlist … Öns biologiska mångfald verkligen tilltalar mig!”
“Jag skulle älska att åka till Tibet och sedan åka ner på Yangtsee river.”
“Jag skulle älska att resa till Tokyo någon gång …”
“Jag skulle älska att ta min mor och far och reser till Italien. Jag är skyldig dem så mycket för att de uppfostrade mig. Vilket inte var en lätt uppgift!”
Just att ta upp en “bucketlist” är också något som ligger nära när man pratar om drömresor. En bucketlist i USA är ju en lista man upprättar med saker man skulle vilja göra innan man dör. Och ens drömresa/drömresor är vanligt förekommande på dessa. Men då vet vi att Mauritius är full av ställen att besöka för en bucketlist.
Vart du än reser så kommer du att behöva ett bra och prisvärt bagage. Sådana kan du hitta på resväskor.eu.

Comments are closed.