Tandblekning med tandkräm

Om du letar efter ett så billigt alternativ på tandblekning som möjligt kan det vara värt att prova på tandblekning med tandkräm. Whitening-tandkräm har funnits på marknaden ganska länge och det finns flera olika märken som lovar att göra tänderna vitare. Hur bra tandblekning med tandkräm egentligen fungerar kan det tvistas om eftersom många tandkrämer innehåller väldigt lite eller inget blekmedel alls. Däremot innehåller de flesta små micropoleringskorn som effektivt polerar tänderna.

Tandblekning med tandkräm är ett mycket enkelt sätt att få fräschare tänder och är väldigt enkelt att tillämpa eftersom tandkrämerna används precis som vanliga tandkrämer. De flesta tandkrämer som lovar blekning av tänderna innehåller polermedel som hjälper till att polera bort smuts och ytliga missfärgningar på tänderna, och även om de kanske inte gör tänderna så mycket vitare så blir tänderna i alla fall rena och ser fräscha ut.

I fall du använder en hård tandborste eller en elborste bör du vara försiktig när du borstar tänderna med whitening-tandkräm eftersom polermedlet kan slita på tändernas emalj. Om du önskar vitare tänder är kanske inte tandblekning med tandkräm det mest effektiva sättet, men kan fungera bra som en kompletterande metod för att behålla tänderna vita och rena och skydda mot nya missfärgningar efter att du har gjort en annan form av tandblekning. Tandblekning med tandkräm kan även vara ett alternativ för dig som av någon orsak inte kan göra en vanlig tandblekning för tillfället, men du får vara beredd på att du kanske inte uppnår ett så bra resultat som du önskar dig. tandblekningsinfo.se

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.