Shopping i Stockholm

Gillar man shopping kommer man inte att bli besviken i Stockholm. Även om Stockholm är en ganska liten stad jämfört med olika världsmetropoler, så har staden på senare tid faktiskt börjat räknas som en av de ledande modestäderna i världen. Stockholmarna är kända för att klä sig trendigt och här kan man lätt snappa upp de senaste heta trenderna som ännu inte har nått resten av landet. Shopping i Stockholm erbjuder något för alla smaker. Här kan man passa på och fynda kläder på både stora kedjevaruhus liksom exklusiva små designbutiker. Gillar man vintage kan man även hitta det i någon av stadens många secondhandbutiker.

Drottninggatan är en av de adresser som är värd att lägga på minnet om du är ute efter shopping i Stockholm. Den är en av de kanske mest kända shoppinggatorna i Stockholm och här kan du hitta allt från välkända märken till små butiker där du kan göra riktiga fynd. Letar du efter dyra och exklusiva märken från världskända designers kan du hitta det på chica Östermalm, medan Södermalm som är mer bohemiskt, har ett brett utbud av secondhand- och vintagebutiker. Några av de mest kända varuhusen i Stockholm är Åhléns och Nordiska Kompaniet.

Är du ute efter billig shopping i Stockholm så lönar det sig att pricka in utförsäljningarna i olika butiker. Strax efter jul och midsommar brukar de flesta butiker ordna med en stor rea och då kan man fynda riktigt billiga saker. Utanför staden finns det också flera olika outletcenter där man kan hänge sig åt billig shopping i Stockholm, året runt.  stockholmsinfo

This entry was posted in Resor.

Comments are closed.