Shopping i London

London är ett riktigt mode-Mecka och shopping i London är ett måste för dig som gillar att följa de senaste trenderna och fynda unika kläder som ingen annan du känner har. London räknas med sitt enorma shoppingutbud som en av världens ledande modestäder, vilket syns på många Londonbor som alltid klär sig efter de senaste trenderna. Här kan du lätt snappa upp nya trender som ännu inte har kommit till Sverige och vara först med det senaste när du kommer hem.

Centrum för shopping i London koncentrerar sig kring området West End och de kända shoppinggatorna Oxford Street, Regent Street, Bond Street och Covent Garden. Här kan du hitta allt från stora varuhus som säljer billiga kläder, till dyra och exklusiva plagg från kända märken som Louis Vuitton och Jimmy Choo. Hoppas du på att hitta något mer unikt under din shopping i London kan du säkert hitta det i små butiker i det trendiga Soho, eller i Camden Town.  Besök även gärna charmiga små marknader där du kan fynda vintage och second hand riktigt billigt. Du kommer inte att bli besviken under en shoppingtur i London.

Även om du inte skulle vara särskilt modeintresserad kommer det att vara mycket svårt för dig att motstå lockelserna som de välfyllda butikerna och de obegränsade möjligheterna som shopping i London ger dig. Se till att inte packa med för mycket saker när du reser till staden, för när du har fått uppleva shopping i London kommer du inte att ha mycket plats kvar i resväskan! www.londonfakta.se

This entry was posted in Resor.

Comments are closed.