Mest fördelaktiga bilförsäkringen

Bilforsakrarna.se är en gratistjänst för dig som vill hitta den mest fördelaktiga bilförsäkringen. Hos oss kan du enkelt och helt utan kostnad jämföra de olika aktörerna på marknaden och få en bra överblick över vilka valmöjligheter du har som konsument.

Om du är Volvo-ägare bör du definitivt titta närmare på vad Volvia har att erbjuda. Företaget, som grundades på 1950-talet, har en lång och framgångsrik historia i försäkringsbranschen. Läs mer om Volvia på Bilforsakrarna.se. De avtal Volvia erbjuder gäller inte bara inom Sveriges gränser, utan i samtliga länder som omfattas av Gröna Kortavtalet.

Förutom trafikförsäkring samt halv- och helförsäkring tillhandahåller Volvia även ett antal tilläggsförsäkringar, som bland annat täcker kollision med djur och hyrbil under perioder som ditt eget fordon är på verkstaden. Volvia är ett tryggt alternativ både för dig som är i behov daglig tillgång till bil och dig som nyttjar ditt fordon mer sällan.

Om du vill veta mer om Volvia och deras erbjudanden kan du kontakta företagets serviceinriktade medarbetare på telefonnummer 031-345 67 00. För frågor som mer specifikt berör skadeservice ska du ringa 031-345 69 00.

Volvia hjälper inte bara den som varit inblandad i en olycka eller fått sitt fordon stulet. På företagets hemsida hittar du även många matnyttiga tips om vad du kan göra för att förebygga olyckor.

Det behöver inte vara knepigt att hitta rätt bilförsäkring. Besök gratissajten Bilforsakrare.se och lär dig mer om vilka möjligheter du har. På endast 30 sekunder kan du jämföra försäkringsbolagens erbjudanden och tjäna stora pengar!

Comments are closed.