köpa en egen espressomaskin

Olika drycker som du kan göra med din espressomaskin

Om du trodde att du bara kan dricka de bästa kaffehopkoken på kaféer, hade du fel. Kanske är det det som hindrar dig från att köpa en egen espressomaskin. Du tänker att om du köper en, är en kopp Americano eller en latte det enda du kan göra. Vissa är nöjda med det, men andra vill ha variationer när det kommer till kaffe. Oroa dig inte, du kan också göra alla hopkoken som du sett på de långa menyerna hos kaféerna när du har din egna maskin. Allt du behöver göra, är att ta fram din kreativitet och baristan inom dig.

För att skona din hjärna slitet med att tänka på vilka kaffehopkok du kan göra, kommer här några idéer som är roliga att göra:

Café Macchiato – Det här är en enkel drink gjord på en espressoshot med en touch av läcker skummande/ångad mjölk. Den skiljer sig från cappuccino och latte eftersom den bara har ett litet lager skum av mjölk på toppen för att täcka espresson och skydda den från luft.

Europeiskt Breva – Denna är nästan identisk med cappuccino, men den använder hälften ångad mjölk och hälften grädde

Cappuccino – denna blandning är mycket enkel. Allt du behöver är lika delar espresso, ångad mjölk och skummad mjölk.

Frappe – Det här är en espresso dryck som serveras kall genom att lägga i is, mjölk och andra smakämnen som t.ex. karamellsirap, vanilj, hasselnöt osv.

Köp en espressomaskin nu och börja göra kaffeblandningarna ovan, besök www.espressomaskin.eu

Comments are closed.