Konferens i Göteborg

Om Sveriges näst största stad med sin vackra västkust lockar mer än huvudstaden, finns det även i Göteborg många möjligheter för konferenser.

Ett av de mest välkända konferenshotellen i Sverige är Scandic Hotel, som även i Göteborg är ett utmärkt alternativ. De erbjuder ett konferenskoncept som de kallar för Meeting, vilket består av ett så kallat allt-i-ett-paket. På Scandic får man även tillgång till fri Internetuppkoppling och kostnadsfri LCD-projektor.

Ett annat populärt konferenshotell som är speciellt för Göteborg är Hotel Gothia Towers som varje år har besök av ca 100 000 företagare och anordnar flera olika typer av konferenser och events. Hotellet säger sig vara störst i Norden och har en tradition av att anordna företagsfester, konferenser och möten.

För en annorlunda konferensupplevelse, kan kanske Rävgården vara något för er, en konferensanläggning som poängterar hur viktigt det är även med avkoppling under en konferens. Det första man blit tillsagd att göra när man som konferensgäst anländer till Rävgården är att byta om till avslappnade och oömma kläder som erbjuds på plats. Rävgården erbjuder traditionella konferenslokaler med anor från 1800-talet, blandat med roliga aktiviteter som bågskytte, yxkastning och andra äventyrliga aktiviteter.

20 minuter från Göteborg ligger ett annat konferensalternativ, mitt i naturen. Aspenäs Hotell och Konferens erbjuder utöver sina konferenslokaler även en hel del friskvårdsaktiviteter, för att ert företags anställda ska få en fräsch upplevelse och hämta inspiration i naturen. Hotellet i sig erbjuder även tre så kallade MeetingDesigners som ger dig gratis rådgivning kring hur du ska lägga upp din konferens.  konferensproffsen.se

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.