Juridisk rådgivning via servicefinder

En jobbig situation som kräver juridisk rådgivning kan göra så att du känner dig trött och utsliten. Det kan handla om oenighet när det gäller vårdnad av barnen, en civilrättslig tvist, att du har utsatts för ett brott eller blivit misstänkt för det, eller också söker du kanske asyl. Det kan ibland vara svårt att hitta en advokatbyrå som kan ta sig an ditt fall till ett tillgängligt pris, och det tar även sin tid. Därför har Servicefinder adderat Juridisk rådgivning till kategorilistan på de tjänster de förmedlar. Med detta system kan du genom en enda ansökan få upp till fem erbjudanden från seriösa advokater, och detta på mindre än ett dygn. Men hur fungerar ServiceFinder?

Så fungerar systemet

ServiceFinder är en online tjänsteförmedlare vars mål är att sätta företag i kontakt med nya kunder och samtidigt hjälpa blivande kunder att hitta företag som kan förse dem med den hjälp de behöver. Intresserade företag kontaktar ServiceFinder och får sedan gå igenom en undersökningsprocess för att kontrollera att de är seriösa och förtroendeingivande. Det är endast de som klarar kontrollen som får skicka erbjudanden till dig.

För att få ett erbjudande, ska du gå in på ServiceFinders hemsida och fylla i en ansökan. Formuläret hittar du när du klickar på den kategori du vill välja. När du kommit fram, ska du här ange ditt namn, telefonnummer och adress, samt en kort beskrivning av ditt behov. Försök vara så specifik som möjligt – detta kommer att öka dina chanser på att få erbjudanden som verkligen passar dig. Skicka in din ansökan. Från och med nu tar ServiceFinder över.

Din ansökan förmedlas till alla intresserade företag inom den kategori du valt. Dessa får gå igenom det du skrivit och komma upp med ett erbjudande som passar in. Du kommer att få dessa erbjudanden via e-post. Välj det som du anser bäst – så var det klart!

Comments are closed.