Här hittar du det dyraste diamantarmband i världen

Det näst dyraste diamantarmbandet i världen är skapat av Martin Katz och är speciellt på flera sätt. Det är överstrött med väldigt, väldigt många diamanter – men så små att man knappt kan de dem med blogga ögat.
Armbandet visades upp på den modeshowen i samband med den 80: e Oscarsgalan 2008.  Showen besöktes av Hollywoodskådespelare och toppdesigners som Oscar de la Renta, Kevan Hall och Randolph Duke. Priset på armbandet är runt en miljon dollar.
Världens dyraste armband är tolv gånger dyrare än Martin Katz armband och det har fler historier och är också mycket äldre. Armbandet finns i en smyckeskollektion som tillhört Wallis Simpson. Hon fick det från kung Edward VIII av England, som avsagt sig kungadömet för att kunna gifta sig med Simpson. Armbandet är utsmyckat med rubin, citrin, smaragd, safir och exklusiv diamanter. Armbandet ensam auktionerades på Sotherby’s 2010 och det gick till en anonym köpare för 12, 5 miljoner dollar. Hos denne köpare finns armbandet idag, men chansen för att man skulle kunna få komma till och titta på det är nog minimalt, även om man fick reda på vem som köpt det – då smycken av den prisklassen knappast ligger ute och skräpar på hallbordet.
Vill du njuta av vackra smycken till överkomliga priser så finns det i stället gott om alternativ. Snyggt behöver faktiskt inte vara dyrt. Du kan till exempel besöka www.smycke.eu och njut av smycken från en rad olika tillverkare till mycket överkomliga priser. köpa smycken via smycke.eu

Comments are closed.