För tillfället blir det allt populärare att spela bingo på nätet.

För tillfället blir det allt populärare att spela bingo på nätet. En fördel gentemot traditionell bingo är att du har mer kontroll över när och mot vem du spelar. Fler och fler spelombud erbjuder idag olika varianter av bingo. Några bra exempel är Svenska Spel, Miss Bingo, Maria Bingo, Ladbrokes, Bingo Bongo, Betsson Bingo, Bertil Bingo, Amigo Bingo och Unibet. Som spelare ska du vara uppmärksam på att regelverk och villkor skiljer sig från sajt till sajt. Ett gott råd är att du läser på och jämför dina alternativ innan du börjar spela. På konsumentsajten http://www.bingoresurs.se hittar du aktuell information om spelombud och olika kampanjer. Vi hjälper dig dessutom att undvika oseriösa sajter.
Bingo är ett enkelt spel som oftast inte föknippas med stora vinster. Men med TV-bingons framgång under 1990-talet och nätspelandets expansion under senare år har vinstsummorna ökat rejält. Den hittills största vinsten som betalats ut på en nätbingosajt uppgick till runt 2 miljoner kronor. I skrivande stund är bingovinster skattefria så länge spelbolagets huvudsakliga verksamhet är förlagd till EU/EES-zonen. Hos andra bolag kan du däremot bli tvungen att betala en hel del i skatt. Om du är osäker på vad som gäller, vänd dig då till Skatteverkets informationsavdelning.
Ofta erbjuder spelsajten någon form av välkomstbonus. Använd denna för att känna dig för innan du bestämmer dig. Om du av någon anledning inte trivs kan du alltid flytta till en annan sajt utan att det behöver kosta dig några pengar. För allt om nätbingo, vänd dig till www.bingoresurs.se.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.