Driver du ett tjänsteföretag? Skulle du vilja ha fler kunder?

Driver du ett tjänsteföretag? Skulle du vilja ha fler kunder? Ta då hjälp av det svenska tjänsteförmedlingsföretaget ServiceFinder. Genom att använda dig av ServiceFinder kommer du närmare kunderna och affären!

Efter en inledande kontakt med ServiceFinder tar du det första steget genom att skapa en Företagspresentation. ServiceFinder tipsar dig om vad denna presentation bör innehålla. När du är klar med detta är det dags att köpa kontaktuppgifter till potentiella kunder. Därefter är det hög tid att sätta ihop en offert. Att skapa en offert hos ServiceFinder är mycket enkelt.

Glöm inte att ServiceFinder också erbjuder en mycket smart tilläggstjänst som gör att ditt företag hamnar i Företagsguiden, och således blir exponerat för fler kunder. Alla kunder är inte intresserade av att göra intresseanmälningar utan vänder sig hellre direkt till ett visst företag. Och om ditt företag är med i Företagsguiden så når du även ut till denna kundgrupp.

Förutom detta är det bra att känna till att ServiceFinder även har en mycket populära tjänst som heter Träffa Kunden. ServiceFinders kundtjänstavdelning bokar in mötena och ditt företag slipper söka kunder på telefon.
Bli en del av ServiceFinder redan idag!

För mer information: besök servicefinder.se. På företagets hemsida hittar du väldigt mycket råd och stöd till både företag och kunder. Vill du tala med kundtjänst? Då ringer du 08-653 00 000. Kundtjänst har öppet på vardagar mellan 09 och 17. Låt ServiceFinder hjälpa ditt företag att växa!

Comments are closed.