Det mesta och bästa inom skrivartillbehö

För det mesta och bästa inom skrivartillbehör, surfa in till oss på CrossPrint! I vår e-butik, som du hittar på www.crossprint.at, har vi tillbehör till nästan alla skrivare som finns på marknaden. Förutom originalprodukter erbjuder vi  även ett stort antal kompatibla produkter (tänk på att även dessa täcks av din skrivargaranti). I vårt lager har vi även produkter till faxar och kopiatorer.

Vi på CrossPrint månar om att ligga före i utvecklingen och erbjuda vår stadigt växande kundkrets bästa möjliga service. Skulle det vara så att du inte hittar en viss vara i vårt sortiment, kontakta då oss. Vår kundtjänst finns tillgänglig måndag till fredag under kontorstid. Vårt telefonnummer är +41 41 630 49 39. Du kan även nå oss per email, info@crossprint.at eller kundendienst@crossprint.at . Vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment.

Vårt ordersystem är enkelt att nyttja. Använd med fördel vår söktjänst för att lokalisera de varor du önskar, lägg dem i din virtuella varukorg och gå till utcheckningen. I kassan kan du välja mellan olika betalningssystem. Vi stöder kreditkort (Mastercard och Visa). Betalningen sker då på en krypterad sida, och vi använder oss av Saferpay och 3-D Secure-teknik. Du kan även välja faktura. I det fallet har du 14 dagar på dig att betala. Slutligen kan du välja att genomföra köpet via Paypal eller Payolution.

CrossPrint kompromissar aldrig om säker e-handel. Det är därför vi kan stoltsera med den internationella märkningen ”Trusted Shops Guarantee”. Med CrossPrint får du en pålitlig partner. Låt oss hjälpa dig förenkla tillvaron!

brother
Canon
Epson
HP
Lexmark
This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.