De bäst säljande barnvagnarna av standard modell.

Standard barnvagnar är tunga barnvagnar som är bekvämare i jämförelse med andra typer av barnvagnar. De har oftast en mjukare och bredare sits som är fällbar, möjligheter för förvaring av det man behöver ha med sig, bekväma handtag m.m.
Här är några av dem som är topprankade.
Jeep cherokee sport barnvagn
Denna vagn är mer portabel jämfört med andra vanliga barnvagnar. Den väger endast 12,4 kg och passat till ett barn som väger mellan 5-40 kg. Den är också kompakt när den är hopfälld. Andra funktioner inkluderar terränggående hjul, avtagbar bricka, bra lastmöjligheter och en förvaringskorg under sitsen.
Maclaren quest Sportvagn
Det bästa med denna vagn är dess anpassningsmöjligheter. Barnstolen kan lutas bakåt i fyra lägen och användas av barn på upp till 55 kg. Den har en ställbar sele för barnets säkerhet och även handtagen är höj-och sänkbara.
TOMY barnvagn
Detta är den perfekta vagnen för dig som gillar att promenera. Sitsen är bred och det finns flera tillbakalutande positioner för ditt barns bekvämlighet. Dess handtag är också högre för att minska risken för att du ska sparka in i hjulen eller slå i den bakre delen av vagnen.
Om du vill köpa en standardbarnvagn, besök barnvagnar.info.

Comments are closed.