Bingo ansågs länge framför allt vara ett spel för äldre personer

Bingo ansågs länge framför allt vara ett spel för äldre personer. Det är möjligt att så var fallet under de gamla bingohallarnas glansdagar, men mycket har förändrats under senare år. Bingo är idag ett spel som uppskattas av människor i alla åldrar och från alla bakgrunder. Det populära TV-programmet Bingolotto som drogs igång 1989 var säkert en viktig bidragande orsak till att fler och fler fick upp ögonen för bingons charm. Idag är det framför allt på nätet som spelandet ökar. Många tycker att det är avslappnande att kunna hitta hemma och spela i lugn och ro. Dessutom har nätbingon blivit en social knutpunkt. De flesta spelsajter har idag chattrum där det är lätt att göra nya bekantskaper.

Bingo är i mångt och mycket ett turspel och kräver således inga speciella talanger. Kanske är det därför som det förblivit så populärt. I andra spel, exempelvis schack eller poker, är det lätt att man går och grämer sig efteråt över något drag man borde gjort. Med bingo slipper du den typen av besvikelse. Bingo är spännande spel, men det är också väldigt avslappnande. Ibland har du tur och vinner en slant, andra gånger är det din granne eller kompis som tar hem spelet.

För dig som vill börja spela nätbingo finns det idag ett antal spelsajter att välja mellan. Som nybörjare är inte helt enkelt att hitta rätt. Gå till www.bingogubben.se så får du hjälp. Det är en oberoende och kostnadsfri konsumentsajt och vi jobbar endast med seriösa spelbolag.

This entry was posted in Casino.

Comments are closed.