Beställa blommor till någon som man tycker om

När man har bestämt sig för att man vill beställa blommor till någon som man tycker om eller vill visa sin uppskattning för kan det hända att man blir perplex inför valet av blommor. Låt blomsterspråket guida dig rätt i blomsterdjungeln!

Saknar du någon är det enligt blomsterspråket mörkrött som gäller när du vill uttrycka detta. Är det längtan eller kärlek som du vill uttrycka är det röda blommor som gäller. En röd ros är ju aldrig fel och det är väl därför detta är den mest beställda blomman. Genom att skicka någon en bukett som kombinerar rött, vitt och blått kan man enligt blomsterspråket hinta om att man vill fria. Vill man vara säker på att det viktiga budskapet ska gå fram ordentligt ska man nog skriva till några väl valda rader på ett kort som medföljer blommorna.

En blåklocka står enligt blomsterspråket för trohet och en rödklöver står för att man älskar sin frihet. En röd tulpan är en kärleksförklaring och den lilla fina smörbollen är en uppmaning att följa hjärtats röst. Beställ blommor på Skicka-Blommor.se

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.