Ansöka om lån

Använd dig av Bankbolaget när du ska ansöka om lån! Bankbolaget, som är ombud för lån på nätet, hjälper dig med att sänka dina lånekostnader.

Att ansöka om ett lån via Bankbolaget är mycket enkelt. Allt som krävs är att du fyller i en ansökan på företagets webbplats. Sedan kommer du att få bästa erbjudandet från 17 olika banker. Att använda sig av Bankbolaget är helt kostnadsfritt.

Via Bankbolaget kan du teckna ett privatlån på upp till 350 000 kronor, utan säkerhet. Vidare erbjuder Bankbolaget även bolån och billån. Räntan för privatlånen är från 4,25%, för bolånen från 3,18% och för billånen från 4,55%.

Om du skulle ha några frågor angående lån så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Bankbolaget. Du når kundtjänst, som har öppet dygnet runt, på telefonnummer 0770-455 903.

För att kunna få en låneansökan beviljad krävs det dock att du uppfyller visa grundkrav som sökande. Läs om vilka regler som gäller genom att surfa in på Bankbolagets webbplats. Genom att skaffa sig en medsökande till lånet ökar dina chanser att få det beviljat.

När du tecknar ett lån via Bankbolaget kan du själv välja återbetalningstakten. Glöm dock inte att räkna på månadskostnaden innan du väljer hur lång tid du vill ha på dig för att betala tillbaka lånet.

Bankbolaget är det självklara alternativet för dig som behöver teckna ett lån. Du slipper att på egen hand jämföra långivare, och du får en riktigt bra deal. Läs mer om Bankbolaget genom att surfa in på företagets webbplats.

Comments are closed.