Android ger stora möjligheter

Ordet “Android” får mig alltid att tänka på robotiserade funktioner. Jag är inte säker på om andra också har den här typen av associationer, men som tonåring såg jag en hel del science fiction-filmer. Jag läste också en hel del om science fiction. Du kan säkert föreställa dig att jag älskar dataspel som utspelas i science fiction-miljö.

Nu kanske du undrar varför jag talar om vad jag gillar, när jag egentligen skulle prata om Android. Det är sant att Android numera star för ett populärt operativsystem. Men ordet får även många av oss att tänka på robotar i många gamla böcker och filmer om science fiction. Det var egentligen det som jag ville komma fram till.

Android finns idag på de flesta surfplattor som vi hittar på datormarknaden. Systemet är populärt av många skäl. Det har funktioner som andra operativsystem inte har och en öppen källkod. Om användaren har möjlighet att justera det, är det inga problem. Man kan göra många olika justeringar och anpassningar. Och utgivarna skapar hela tiden nya program för att göra Android ännu mer populärt.
Surfplattor med Android till ett överkomligt pris hittar du hos www.surfplattor.info.

This entry was posted in Datorer.

Comments are closed.